Acil durumlar için 'Nefes' alın

Anadolu Sigorta, yeni ürünü "Nefes Sağlık Sigortası"yla, acil sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalanların, acil cerrahi ve acil dâhili yatış, oda-yemek-refakatçi, yoğun bakım ve ambulans hizmetlerini teminat altına alıyor. Benzerlerinden farklı hizmetler de sunan "Nefes Sağlık Sigortası"yla acil durumları güvence altına alanların ödeyeceği yıllık poliçe bedeli ise sadece 125 lira.

Acil durumlarla karşı karşıya kalanlar artık yolda kalmayacak. Anadolu Sigorta'nın yeni ürünü "Nefes Sağlık Sigortası", acil sağlık sorunu yaşayanların; acil cerrahi yatış, acil dâhili yatış, oda-yemek-refakatçi, yoğun bakım ve ambulans giderlerini 10.000 TL'ye kadar teminat altına alıyor. "Nefes Sağlık Sigortası"yla acil durumları güvence altına alan vatandaşların yıllık poliçe bedeli ise sadece 125 lira.

"Nefes Sağlık Sigortası" sadece bu hizmetlerle de sınırlı kalmıyor. Rakip sigorta hizmetlerinden farklı olarak, Nefes Sağlık Sigortası satın almış olan kişilerin doğuştan geldiği tespit edilen rahatsızlıklarına ait akut krizlerine yönelik tedavi giderleri, teminatlar dâhilinde Anadolu Sigorta tarafından ödeniyor. Poliçeyi benzerlerinden farklı kılan bir diğer özellik de, poliçe süresinde kullanılmak üzere, sigortalıya bir defalığa mahsus 8 güne kadar "Yurtdışı Seyahat Sağlık Sigortasını" ücretsiz vermesi. Ayrıca, yoğun bakım teminatında gün sınırlaması bulunmayan "Nefes Sağlık Sigortası", bu yanıyla da rakip sigortalardan ayrılıyor.

Sağlık sigortasında çeşitliliği artırarak, ekonomik primlerle hizmet vermeyi hedefleyen Anadolu Sigorta, "Nefes Sağlık Sigortası" ürününde teminat limiti olarak 3 seçenek sunuyor. Buna göre, "Nefes Sağlık Sigortası 1" poliçesini satın alanlar, acil durumda karşılaşacakları acil cerrahi yatış, acil dâhili yatış, oda-yemek-refakatçi, yoğun bakım ve ambulans giderleri için toplam 10 bin lira teminata sahip oluyorlar. Yıllık tutarı sadece 125 lira olan bu paket için 5 eşit taksitle ödeme imkânı bulunuyor.

"Nefes Sağlık Sigortası 2" poliçesini satın alanlara aynı tedavi giderleri için teminat tutarı 20 bin lira. Yine, 5 eşit taksitle ödeme fırsatı sunulan poliçe için sigortalının yıllık ödemesi gereken toplam bedel 155 lirayla sınırlı.

Yılda sadece 200 lira ödenerek teminat limitini 30 bin liraya yükselten, "Nefes Sağlık Sigortası 3" poliçesi de, yine beş kalemden oluşan acil sağlık sigortası teminatlarına sahip olmak için 5 taksitle ödeme fırsatı sağlıyor.

ANA SAYFA| KURUMSAL| ETKİNLİKLER| TEKLİF AL| REKLAMLAR | İLETİŞİM | İNSAN KAYNAKLARI
LİNKLER >>> ANADOLU SİGORTA| ANADOLU RİSK| DASK| TRAMER | Denizli Sigorta Mega Tasarım - 2010